06 30 824 61 86 | info@bogarmaya.hu

Bogár Maya Blog

Home

Blog

Belső Nyár? Aham

Belső Nyár? Aham

Belső Nyár? Aham

 

Nem hallottál még a Belső Nyárról? Sebaj, elmondom, mi az. Nem tudom, hogy van-e hivatalosan ilyen, én mindenesetre így hívom. 


Mikor hétágra süt a nap, vízközelben vagy, akár a természetet járod, megsokasodnak a pozitív élményeid. Ez fokozza benned az ÉLETÖRÖM, GONDTALANSÁG érzését. ÉS?


Rögzítsd ezeket a képeket, érzéseket magadban! Ha majd újra eljössz hozzám a borúsabb időkben, a TE BELSŐ NYARAD segítségünkre lehet. Az ilyen hasonló képek és érzések előhívása eszközzé válik a közös munkánkban. Egy-egy krízishelyzetben vagy kilátástalannak tűnő helyzetben megélheted őket újra, erőt meríthetsz belőlük, feltérképezheted az utat, amik ehhez a vágyott állapothoz vezettek. Játéknak is beillik, de hidd el, ezeknek a tárolt örömöknek nagy és komoly szerepe van a jól-létünkben.


Éppen úgy működik, ahogy időnként képes vagy „raktárra” aggódni. A félelmeidet, aggodalmaidat gyűjtögeted, felhalmozod, hogy bármikor előhúzhasd, amikor „túl” jól vagy. Nem is gondolnád, hogy milyen gyakori ez a működésünkben és mekkora károkat tud okozni!


Nyaralj, pihenj, és zsebelj be tehát minél több felszabadító, örömet okozó élményt és ne felejtsd el rögzíteni őket Magadban! 

Itt várlak majd, ha szükséged lenne rám, segítek kipakolni a raktáradból! Önismeret

© All Rights Reserved.
weboldalt üzemelteti: WebForRent.hu

Adatkezelés

A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Amennyiben továbblépsz, azzal elfogadod az arra vonatkozó szabályzatunkat.