06 30 824 61 86 | info@bogarmaya.hu

Bogár Maya

Home

Egyéni ülések

Egyéni coahcing


Mi a coahcing?
A coaching személyes, segítő és fejlesztő tevékenység.

Az ülések alkalmával olyan képességeidet, meglévő erősségeidet azonosítjuk és fejlesztjük, amelyek segítik a továbblépést, az elakadásaid, dilemmáid megoldását. Egészséges, de nehézségekkel küzdő emberekkel tudok dolgozni, akiket motivál a fejlődés, az önismeretük erősítése.

Igen, a felelősségvállalást sem úszhatod meg. Ez a műfaj nem arról szól, hogy befizetsz, majd a „szakember” megoldja, te pedig vidáman, kisimultan távozol. Nem. A Te felelősségeden van a hangsúly, neked kell dolgoznod a nehézségeiden, őszintének lenned leginkább magadhoz és rugalmasnak lenni a komfortzónából kilépéshez. Én „csak” kísérlek. A felelősségem abban áll, hogy betartsam a kereteket, ne tanácsokat osszak, hanem gyengéd, sokszínű eszköztárral kísérjelek, ebben csupán a bizalmadat kérem. És hidd el, amikor megérkezik a siker, akkor nem foglak letaposni a dobogóról, hogy ez van, ha hozzám jössz! Mert te fogod elérni az eredményeket, és ezt jó ha tudod az első perctől fogva.

Hogyan és milyen eszközökkel dolgozom?

Segítő, feltáró kérdéseket használok majd, amelyekre adott válaszaid fognak közelebb vinni a megoldáshoz, az általad meghatározott célhoz. A legtöbb ember egy dologra vágyik: figyelemre. Azért, hogy megoszthassa, ami benne van, hogy láthatóvá, hallhatóvá válhasson. Én figyelni foglak és hallgatni. (kérdezéstechnika, aktív figyelem)

Vannak olyan helyzetek, amikor külső eszközöket használhatunk azért, hogy más nézőpontba helyezkedj, új impulzusokat kapj ahhoz, hogy más szemszögből is lásd a problémát. Ezek az eszközök inspirálóak, megmozgatnak, fokozzák a dinamikus gondolkodásod. Szívesen használok asszociációs kártyákat (Points of You, OH kártya, Dixit…) és olyan művészeti alkotásokat is bevonok olykor, mint festészet, irodalom, zene. (Art coaching)

Szívügyem az újrakezdés és az önismeret, de számíthatsz rám karrierváltás, karriertervezés, reziliencia, asszertivitás, életközép válság és akár párkapcsolati témákban is.© All Rights Reserved.
weboldalt üzemelteti: WebForRent.hu

Adatkezelés

A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Amennyiben továbblépsz, azzal elfogadod az arra vonatkozó szabályzatunkat.