06 30 824 61 86 | info@bogarmaya.hu

Bogár Maya

Home

Egyéni coaching ülés

Egyéni coaching ülésA coaching folyamatban főként a jelenre koncentrálunk, jövőbe mutató megoldásfókusszal. A múltat olyan mélységben érintjük, amennyire a jelen helyzet megértéséhez szükséges.

Az üléseken olyan képességeidet, meglévő erősségeidet azonosítjuk és fejlesztjük, amelyek elősegítik a változást, a továbblépést, az elakadásaid, dilemmáid megoldását.

Felelős vagyok a keretek betartásáért, hogy ne tanácsokat osszak, hanem gyengéd, sokszínű eszköztárral kísérjelek.

Ehhez csupán a bizalmadat kérem.


Segítő, feltáró kérdéseket használok majd, amelyekre adott válaszaid visznek majd közelebb a megoldáshoz, az általad meghatározott célhoz.

Vannak olyan helyzetek, amikor külső eszközöket vonok be azért, hogy más nézőpontba helyezkedj, új impulzusokat kapj ahhoz, hogy más szemszögből is lásd a problémát. Ezek az eszközök inspirálóak, megmozgatnak, fokozzák a dinamikus gondolkodásod. Szívesen használok asszociációs kártyákat (Points of You, OH kártya, Dixit…) és olyan művészeti alkotásokat is bevonok olykor, mint festészet, irodalom, zene. (Art coaching)

Ezeken az üléseken egy egészen új fajta tükörhöz kísérlek, ahol megláthatod és megismerheted saját magad. Megvilágítom az árnyékod, hogy tudd, hogy a félelemeid csupán eszközök és a "javadat akarják".

Egészséges, de nehézségekkel küzdő emberekkel dolgozom, akiket motivál a fejlődés, az önismeretük erősítése.

Számíthatsz rám akár karrierváltás, karriertervezés, anyaság, és persze párkapcsolati témákban is.

Fontos társaid lesznek az úton: a reziliencia, asszertivitás, a motiváció, az inspiráció is.© All Rights Reserved.
weboldalt üzemelteti: WebForRent.hu

Adatkezelés

A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Amennyiben továbblépsz, azzal elfogadod az arra vonatkozó szabályzatunkat.