06 30 824 61 86 | info@bogarmaya.hu

Bogár Maya

Home

Rólam

A különféle coaching módszerek és irányzatok integrálásával alakítottam ki a saját szakmai „hangomat”, stílusomat.

A life és karrier coaching technikák és az Art coaching eszközök színesítették a szakmai „éléskamrámat”. Szívesen használok asszociációs kártyákat, és hívom segítségül az irodalom, zene és művészet alkotó elemeit.

Mára a palettám a sétáló coachinggal bővült, a szabadban is tartok coaching „üléseket” séta formájában.

A képzéseken tanult szakmai kereteket, technikákat ötvöztem az évek alatt kialakult tapasztalatommal, egyéb tudásommal.

Azok az összefüggések, amit az asztrológia, a családállítás vagy akár a pszichodráma hozott számomra, mind részévé váltak annak az integrált szemléletnek, amit az üléseken is képviselek. Nem feledkezem meg a sokéves vezetői tapasztalatomról sem, ami a munkahelyi problémákban és a céges coaching üléseken is támogat.

Célom, hogy az emberek ne féljenek a változástól, bátran ismerjék fel benne az örömet, a kihívást. Meg szeretném mutatni, hogy a látszólag ijesztőnek tűnő helyzetek átkeretezésév

Ki vagyok, honnan jövök?

Majd 25 évet töltöttem a versenyszférában, ebből közel 10 évet vezetőként.

Megjártam a sajtóügynökségek világát, az országos kereskedelmi televíziókat, végül a médiasales kapuján kilépve döntöttem el, hogy a segítő szakmámat immár teljes figyelmemmel, saját vállalkozásként folytatom.

A szabadság és a valódi felelősség izgalma mozgat a mindennapokban. Büszke vagyok rá, hogy sosem értem be a könnyebbik úttal.

Nő vagyok, Anya és Társ.

Szerencsésnek érzem magam, hogy mára már egy kiegyensúlyozott felnőtt Nőt látok, ha a tükörbe nézek.

Mögöttem van egy fájdalmas válás, az anyák fáradhatatlan küzdelmei, és reményteli kapcsolatok, amelyeknek romboló erejét is megtapasztaltam.

Több mint 15 éve járom az önismeret útját, magasságait és mélységeit. Mára egy derűs középkorú Nőt látok, egy boldog Társat és egy hihetetlenül büszke Anyát, aki a felnőtté cseperedett lányát nézi.

© All Rights Reserved.
weboldalt üzemelteti: WebForRent.hu

Adatkezelés

A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Amennyiben továbblépsz, azzal elfogadod az arra vonatkozó szabályzatunkat.