06 30 824 61 86 | info@bogarmaya.hu

Bogár Maya

Home

Rólam

A különféle coaching módszerek és irányzatok integrálásával alakítottam ki a saját szakmai „hangomat”, stílusomat.

A life coach, karrier coach technikák és az Art coach eszközök színesítették a szakmai „éléskamrámat”. Szívesen használok asszociációs kártyákat, és hívom segítségül az irodalom, zene és művészet alkotó elemeit. Ezt mára a sétáló coachinggal bővítettem, ami szintén egy nagyon izgalmas forma. A képzéseken tanult szakmai kereteket, technikákat ötvöztem az évek alatt kialakult tapasztalatommal, egyéb tudásommal.

Azok az összefüggések, amit az asztrológia, a családállítás, a pszichodráma vagy akár a buddhista tanok hallgatása, valamint a sokéves vezetői tapasztalat, gyakorlat adott, mind részévé váltak annak az integrált szemléletnek, amit az üléseken is képviselek.

Célom az, hogy az emberek ne féljenek az újrakezdéstől, felismerjék benne az örömet, a kihívást, és azt, hogy a látszólag ijesztőnek tűnő helyzetek átkeretezésével hogyan tehetnek szert több önbizalomra, magabiztosságra, nem utolsó sorban önismeretre.

© All Rights Reserved.
weboldalt üzemelteti: WebForRent.hu

Adatkezelés

A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Amennyiben továbblépsz, azzal elfogadod az arra vonatkozó szabályzatunkat.