06 30 824 61 86 | info@bogarmaya.hu

Bogár Maya

Home

Coaching a szabadban

Coaching a szabadban


A 60 perces ülést kivisszük a levegőre, a szabadba, kitágítjuk az időt és a teret. Nem kell, hogy egy órába beleférjünk, nem kell, hogy a négy fal között legyünk. Ez a szabadság sokaknak felszabadultságot, könnyebb megnyílást hozhat. A sokszínű környezet segítheti az asszociációt is, bevonjuk a beszélgetésbe a képeket, tárgyakat, helyzeteket, amiket útközben látunk.

A sétáló coaching abban tér el a hagyományos ülésektől, hogy egyetlen alkalomra szól, időhatár nélkül. Akkor végzünk, amikor mindketten úgy érezzük, hogy olyan dolgot viszel el a sétából, amivel tovább tudsz lépni. Ez általában 1,5-2,5 óra, a helyzet alakítja az időtartamát. A téma lehet probléma, elakadás vagy akár egy döntési helyzet. Ez nem baráti beszélgetés, csevegés, sem pedig tanácsadás. Fókuszálunk a témára, kísérlek, segítelek abban, hogy annak körbejárásával közelebb kerülj a megoldáshoz. Egy időre amolyan serpává változom, és az út egy részében veled viszem a terheidet, hogy ne kelljen egyedül cipelned őket, megbírkóznod velük. Útközben újdonságokat fedezhetsz fel magadban, olyan utakat, lehetőségeket láthatsz meg, amelyek elvezetnek a céljaidhoz. Azt remélem, hogy a közös utunk végére tiszta fejjel és meleg szívvel mész tovább.

A közös sétát egy online követő beszélgetéssel zárjuk egy későbbi időpontban, ahol átbeszéljük, hogyan ment benned tovább a séta, és milyen esetleges további megoldások lehetnek a segítségedre. Szükség esetén újabb módszereket, és akár szakembereket ajánlok a továbblépéshez.© All Rights Reserved.
weboldalt üzemelteti: WebForRent.hu

Adatkezelés

A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Amennyiben továbblépsz, azzal elfogadod az arra vonatkozó szabályzatunkat.