06 30 824 61 86 | info@bogarmaya.hu

Bogár Maya

Home

Exkluzív 7 napos önismereti program

Exkluzív 7 napos önismereti program – intuitív írással


Ezt az intenzív önismereti programot azoknak ajánlom, akik nem csak szeretnek írni, de vágynak arra, hogy mélyebben megismerjék önmagukat egy olyan folyamatban, ahol könnyűnek tűnő és nehezebb témák felé is kalandozunk.

Tudd, hogy nem irodalmi alkotásokat hozunk létre. Az irányváltások, kizökkentések inspirálólag hathatnak Rád, segíthetnek abban, hogy könnyebben válts a jövőben nézőpontot és az érzelmi és hangulati skáládon is biztonságosabban eligazodj. Talán az érzékszerveid is külön fejlesztést kapnak, színes-szagos, szélesvásznú világ tárulhat eléd.

Egy hétig minden nap kapsz egy feladatot tőlem. Egy témát, egy szót, egy képet, ezt előre nem tudhatod. Írni fogsz róla, intuitív írással, szűrés nélkül, ami jön… 30 perc, ennyit érdemes nagyjából magaddal töltened naponta. Te döntesz, hogy ezeket az írásaidat megosztod-e velem végül vagy nem. A hangsúly a megfigyeléseiden, az érzéseiden, az érzékeléseden lesz és azokon a témákon, amelyek felszínre kerülnek az egy hét alatt. A lényeg, hogy nem hagylak egyedül, ezekkel a megélésekkel dolgozunk tovább. Hogyan?

3 egyéni konzultáció keretében: a hét elején, a közepén és a végén 1-1 órában.© All Rights Reserved.
weboldalt üzemelteti: WebForRent.hu

Adatkezelés

A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Amennyiben továbblépsz, azzal elfogadod az arra vonatkozó szabályzatunkat.