06 30 824 61 86 | info@bogarmaya.hu

Bogár Maya vélemények

Home

Vélemények

H. Edit

online termékmenedzser

Maya segítségével sikerült elindulnom egy olyan úton, amin már régóta szerettem volna és egyedül inkább csak próbálkoztam.
Okos, nyitott és elfogadó személyiség, ami hozzám kifejezetten kellett. Gyorsan megtaláltuk a közös hangot és azokat az eszközöket, amik hatékonyan segítették az előrelépést hétről hétre.
A munkám során azóta is alkalmazom a módszereket, így sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok, aki meg tudja húzni a határokat.

Kanizsai Dóra

Indigo Coaching tulajdonos

Mayát a coach képzés keretében ismertem meg oktatóként. Egy igazán nagy empátiával és toleranciával rendelkező személynek ismertem meg, aki nagyon figyel másokra, jó vele beszélgetni, a hangszíne pedig kifejezetten megnyugtató. Amellett, hogy az érzelmi oldala erős, kiválóan közelít meg egy helyzetet racionálisan is, ez az egyensúly rendkívül jól jön a coachingban. A közös coaching együttműködéseink során azt tapasztaltam, hogy lehet rá számítani, az ügyfelek pedig hálásak, ha hozzá kerülnek és szívesen térnek vissza hozzá. Engem megbízóként nyugalommal tölt el a közös munka, mert tudom, hogy Maya maximális szakmai felkészültséggel és alázattal van jelen.

Lepácsek Kata

Magyar Posta Biztosító

Szkeptikus voltam a coachinggal kapcsolatban. Úgy gondoltam, hogy manapság már mindenki vagy coach, vagy pszichológus. Arról is meg voltam győződve, hogy coach csak annak való, akinek nincsenek barátai. Hiszen ha vannak, miért beszélnék egy idegennek az érzéseimről, az engem éppen foglalkoztató számomra nagy dolgokról? Aztán jött egy lehetőség, és a cégünk megajándékozott egy 5 alkalmas coachinggal. Többen bemutatkoztak, több coachból lehetett választani. Hogy miért Mayát választottam? Mert ez a nő egy „kerekperec” csaj. Értelmes, kedves, s nem csak a kártyáival szórakozik. Süt róla a kiegyensúlyozottság, felkészült. Értő figyelemmel fordul a kliensei felé, segít rálátni a nagy egészre, más megvilágításba helyezni a nyűgödet. A végén úgy érzed, hogy kerek a világod.

Henk Edit

„Mayát a munkahelyi coaching programon keresztül ismertem meg, akivel gyorsan megtaláltuk a közös hangot. Évekkel később találkoztunk újra, mikor mindkettőnk életében nagy változások voltak. A közös sétánkra teljes lazasággal mentem el „persze sétáljunk”, akkor még nem tudtam, hogy 1 alkalom után ekkora felismeréseket teszek, igazi hullámvasút volt, és egyben egy nagyon tartalmas „énidő”. Receptre kéne felírni! Van még dolgom, de ezt már sokkal tudatosabban és magabiztosabban tudom kezelni.

© All Rights Reserved.
weboldalt üzemelteti: WebForRent.hu

Adatkezelés

A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Amennyiben továbblépsz, azzal elfogadod az arra vonatkozó szabályzatunkat.